luonnollista hyvinvointia ja läsnäoloa | kokonaisvaltaista kuntoutusta hyvälle elämälle

Hyvinvointi ja Kuntoutus Amida

"Ihmiseltä ihmiselle, eväitä elämälle!" 

 
IMG_0148.JPG
 

AJANKOHTAISTA
 

 
HYVÄÄ KESÄÄ

HYVÄÄ KESÄÄ

HYVINVOINTI JA KUNTOUTUS AMIDA TOIVOTTAA HYVÄÄ KESÄÄ!

Hyvinvointi ja Kuntoutus Amidan henkilökunta lomailee kesän kuukausina, mutta palveluja tarjotaan läpi kesän.

Mikäli kaipaat tukea terveytesi ja hyvinvointisi edistämiseen kesän kuukaisina, olethan pikaisesti yhteydessä, sillä vapaita aikoja on enää rajoitetusti.

AMIDAN LAHJAKORTTI

AMIDAN LAHJAKORTTI

AMIDAN LAHJAKORTIT SEKÄ OMAN PALVELUN MAKSAMINEN KÄTEVÄSTI VERKKOKAUPASTA

Tarjoa läheisillesi sekä itsellesi terveyttä ja hyvää oloa! Verkkokauppamme on auki, ja sitä kautta voit ostaa kätevästi lahjakortin läheisellesi tai vaikka maksaa oman palvelusi jo etukäteen. Voit kohdistaa lahjakortin palveluihin tai valitsemallesi summalle Amidan puotiin. Voit ostaa lahjakortin verkkokaupastamme tai soittamalla numeroon 040 776 0044.

HYVINVOINTI JA KUNTOUTUS AMIDA BLOGI

HYVINVOINTI JA KUNTOUTUS AMIDA BLOGI


opi lisää kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä amidan blogista

Amidan blogista voit oppia monipuolisesti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä ymmärrettävään muotoon kirjoitetun tiedon sekä käytännönläheisten vinkkien avulla.

 

Kuntoutuspalvelut

TOIMINTAKYKYÄ - LÄSNÄOLOA - MAHDOLLISUUKSIA

"Kuntoutus kannattaa aina" on mottomme Kuntoutus Amidalla. Vaikka elämäntilanne olisi muuttunut radikaalistikin, on elimistön - ja aivojen - jatkuvan uusiutumisen ja muovautuvuuden myötä aina mahdollista parantaa toimintakykyä, löytää keinoja mielekkääseen arkeen - ja elää hyvää elämää. Kehon ja mielen ollessa yhteydessä toisiinsa, tuo psykofyysinen, kokonaisvaltainen lähestymistapa laaja-alaiset mahdollisuudet kuntoutumiseen. Kuljemme Sinun rinnallasi! 

mood-1335737_1920.jpg

Asiakkaiden kokemuksia

Kokonaisvaltainen lähestymistapamme, monipuoliset palvelumme ja läsnäoleva kohtaamisemme ovat lisänneet asiakkaidemme terveyttä ja hyvinvointia sekä antanut eväitä ja voimavaroja itsestä huolehtimiseen.  

 
 

Hyvinvointipalvelut

HYVINVOINTIA - HARMONIAA - ELINVOIMAA

Tasapainoinen, hyvä sekä elinvoimainen olo ja hyvinvointi ovat elämmme suuria iloja ja voimavaroja. Lähtökohdistamme riippumatta, on aina mahdollista lisätä hyvinvointiamme ja vahvistaa  elämäniloamme - ja hyvin kokonaisvaltaisesti, elämää laaja-alaisesti kattaen. Hyvinvointi Amida on matkaseuranasi, kun haluat löytää omalle polullesi ja kulkea matkaasi kevein askelin, löytää sisäiset voimavarasi ja elää omannäköistä elämää tasapainoisesti ja elinvoimaisena.   

FullSizeRender.jpg
 

Henkilökunta

Amidan henkilökunta, Antero Uimonen, Annina Uimonen sekä Päivi Ahonen, toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi Amidalle! Voit tutustua henkilökuntaamme klikkaamalla:

 
 

Varaa aikasi

Voit varata aikasi palveluihimme puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Löydät kaikki yhteystietomme:

 
IMG_1144.JPG