VIRTA

VIRRATKOON ELÄMÄÄSI ENERGIAA JA ELIMVOIMAA!

VIRRATKOON ELÄMÄÄSI ENERGIAA JA ELIMVOIMAA!

 

VIRTA-paketin ajatuksena on, että valitsemamme palvelut ja tuotteet auttavat Sinua nostamaan elinvoimaasi, sekä tuovat energiaa ja virtaa, jotta pääsisit paremmin vuodelle 2018 asettamiin tavoitteisiisi. VIRTA on siis Sinulle, joka haluat saada puhtia vuoden alkuun ja tavoitteenasi on olla tänä vuonna pirteämpi ja elinvoimaisempi!

Olemme suunnitelleet VIRTA-paketista kolme eri laajuuden palvelu-ja tuotekokonaisuutta, joista voit valita sinulle mieleisen paketin.

PALVELUT

Kaikki paketit sisältävät  perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiota, joka on hyvin monipuolinen hoitomenetelmä. Akupunktion avulla vahvistetaan ihmisen kokonaisuutta, ja sillä voi saada myös lievitettyä kipuja sekä muita elämänlaatua heikentäviä oireita. Akupunktion avulla voidaan saada keho toimimaan myös opitimaalisemmin, sekä auttaa henkistä jaksamista.

VIRTA II sekä III -paketit sisältävät myös fysioterapian, jossa tarkastellaan hyvinvointiasi myös tästä näkökulmasta ja paneudutaan konsultatiiviseen puoleen keskustellen siitä, miten voisit oman harjoittelun ja työskentelyn avulla päästä tavoitteeseesi. 

VIRTA III sisältää myös fytoterapian, jossa elinvoimaasi tuetaan kasvilääkinnällisin keinoin hoitaen. Pohdimme myös miten yrtit ja kasvit voivat olla osa omahoitoasi sekä miten voit ravitsemuksen avulla tukea jaksamistasi ja virkistymistä. Fytoterapia toteutetaan oppilastyönä.

Tuotteet

Lisäksi kaikissa paketeissa on mukana Frantsilan luomuyrttitilan hoitotuotteita, jotta voit tukea jaksamistasi myös sisäisesti. Tuotteina ovat kaikissa paketeissa ovat Koko Perheen Voimajuoma, jonka marjatäysmehut sekä yrttiuutteet auttavat sinua voimistumaan, sekä Aurinkovoima-villiviherjauhe, joka tuo maukkaasti tärkeitä hivenaineita sopusuhtaisessa muodossa kehoa virkistäen ja puhdistaen. Ulkoisista hoitotuotteista VIRTA II sisältää Virkeä-hoitoöljyn, joka virkistää ja auttaa aineenvaihduntaa, ja VIRTA III puolestaan Tiikerin Voimasalvan, jolla voi lievittää kolotuksia ja jännityksiä, sekä aktivoida akupunktiopisteitä.

Jos joku tuote ei sovellu esimerkiksi allergian takia, on tuote mahdollista vaihtaa sopivampaan. Kerro tarpeistasi ja mahdollisista muutostoiveistasi ajanvarauksen yhteydessä! Tuotteita on myös mahdollista lisätä valmiiseenkin pakettiin, jolloin laskemme hinnan kokonaisuuden perusteella. 

Olennainen osa toimintaamme on, että ajattelemme hyvinvointiasi laaja-alaisesti ja kokonaisvaltaisesti. Voimme keskustella asioista, jotka pohdituttavat sinua omaa hyvinvointiasi koskien, ja hakea ratkaisuja haasteisiin yhdessä.

Alla löydät VIRTA-paketit selkeästi listattuna. Mikäli haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä meihin.
Autamme ilolla!

 
 
VIRTA 1

VIRTA I

1x Akupunktio
Koko Perheen Voimajuoma
Aurinkovoima-villiviherjauhe

PAKETTITARJOUS 79€ (84,6€)

 
VIRTA 2

VIRTA II

1x Fysioterapia
2x Akupunktio
Koko Perheen Voimajuoma
Aurinkovoima
Virkeä-hoitoöljy

PAKETTITARJOUS 197€ (214,3€)

 
VIRTA 3

VIRTA III

1x Fysioterapia
3x Akupunktio
1x Fytoterapia (oppilastyö)
Koko Perheen Voimajuoma
Aurinkovoima-villiviherjauhe
Tiikerin Voimasalva

PAKETTITARJOUS 290€ (320,1€)