Hyvinvointi ja Kuntoutus amida oy

"Ihmiseltä ihmiselle, eväitä elämälle!"

Hyvinvointi ja Kuntoutus Amida syntyi keskelle äidin, isän ja leikki-ikäisten kaksosten muodostamaa vilkasta perhe-elämää. Annina ja Antero huomasivat, että he pystyisivät yhdistämään tulevaisuuden suunnitelmat yhteen myös ammatillisesti: kummankin osaaminen tukevat toisiaan, ajatus ja kokemus hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuudesta on yhteinen, kuin myös haave auttaa muitakin hyvinvointinsa edistämisessä sekä kuntoutumisesssa kokonaisvaltaisesti, monipuolisia menetelmiä hyödyntäen.

Antero otti yhteyttä myös Päiviin, joka opiskeluaikoina oli Anteron neurologisen fysioterapian harjoittelunohjaajana: heillä kun on samankaltainen lähestymistapa kuntoutukseen kuin myös suuntautuminen neurologiseen sekä psykofyysiseen fysioterapiaan, sekä toisiaan täydentävä ammatillinen osaaminen. Päiville kerrottiin suunnitelmista, pyydettiin mukaan toimintaan, ja Amida sai hienoa lisävahvistusta riveihinsä!

Näin perustimme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisen ja kuntoutuksen keskuksen, Hyvinvointi ja Kuntoutus Amidan, jossa ihminen huomioidaan fyysis-psyykkis-sosiaalisena, sekä henkisenä, kokonaisuutena osana ympäristöään, omassa yksilöllisessä elämäntilanteessaan. Ihmisen fysiikkaa ei voi erottaa ihmisen psyykkeestä, ja motivaation kannalta on tärkeä löytää juuri yksilön elämäntilanteeseen sopivat tavat kuntouttaa ja juuri hänelle sopivat keinot oman hyvinvoinnin edistämiseksi kotioloissakin. Myös mm. ravitsemuksen pohdinta voi olla tärkeä osa hyvinvoinnin edistämistä. Hyödynnämme tutkimusnäyttöön perustuvia menetelmiä asiakkaan yksilöllisyyttä korostaen. Kohtaamalla ihmisen ihmisenä, toivomme pystyvämme auttamaan asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti laaja-alaista osaamistamme hyödyntäen, ja myös tarjoavamme asiakkaalle keinoja oman hyvinvoinnin edistämiseen omassa arjessa.

Tähän viittaa myös sloganimme "Ihmiseltä ihmiselle, eväitä elämälle!"

Tärkeä osa arvomaailmaa on myös ekologisuuden huomioiminen kaikessa toiminnassa: teemme mahdollisimman kestäviä valintoja kaikissa hankinnoissamme ja käyttämämme hoitotuotteet ovat laadukkaita, kotimaisia Frantsilan luomuyrttitilan tuotteita. Tulevaisuudessa tavoitteenamme on osallistua yhteiskunnallisen hyvinvoinnin lisäämiseen perustyömme lisäksi laajemminkin. Yksilö voi todella vaikuttaa luonnon ja yhteiskunnan hyvinvointiin omalla panoksellaan - ja luonnon ja yhteiskunnan hyvinvointi heijastuu myös suoraan ihmiseen. Tämä ajatus on tärkeä tuoda myös toiminnan tasolle, ja sitä toteutamme omassa toiminnassammekin.

Miten keskuksemme sai nimen Amida? Halusimme nimemme kuvastavan toimintaamme, ja pyörittelimme erilaisia vaihtoehtoja. Antero sanoi, että akupunktiokanava Dai Mai kokoaa yhteen kaikki muut kanavat, ja ideana tämä tukee toimintafilosofiaamme: sekä kokonaisvaltaisuuden ajatusta, että moniammatillista työskentelymallia. Annina käänteli kirjainten paikkaan, ja hahmotteli Amiida, Amida. Amidan googlatessamme huomasimme sen tarkoittavan juutalaisten seisomarukousta, mutta myös olevan japaninkielinen vastine "ikuisen elämän ja valon buddhalle" sanskriitiksi Amitābha. Amida tarkoittaa ilmeisesti myös "rajatonta", ja kaikki nämä tukevat myös ajatusta yrityksen taustalla. Haluamme auttaa ihmisiä löytämään eloa ja valoa monipuolisten palveluiden avulla, moniammatillisesti "ammattialojen väliset rajat ylittäen".

Hyvinvointi ja Kuntoutus Amida ei ole meille vain tapa työllistää itseämme. Toivomme myös luovamme uudenlaista tapaa lähestyä terveyttä, hyvinvointia - ja vielä laajemmin: Elämää! Tavoitteenamme on osaltamme luoda maailmaa paremmaksi, luonnollisemmaksi ja lempeämmäksi paikaksi elää meille jokaiselle, koko luomakunta huomioonottaen. Siihen tarvitaan meidän jokaisen panosta, ja me kannamme innolla kortemme kekoon!

Lämpimästi tervetuloa Amidalle! :)

Toivottaa Hyvinvointi ja Kuntoutus Amidan väki


"TOIVOMME TUOVAMME ELOA JA VALOA ASIAKKAIDEMME ELÄMÄÄN LÄSNÄOLEVAN KOHTAAMISEN KAUTTA, MONIPUOLISTEN PALVELUIDEN AVULLA, HYVINVOINTIA KOKONAISVALTAISESTI AJATELLEN"
- Hyvinvointi ja Kuntoutus Amida


Haluatko ottaa meihin yhteyttä?

Se onnistuu esimerkiksi alla olevan lomakkeen kautta. Yhteystietomme löydät myös sivun alalaidasta.

Yhteydenottolomake
Nimi: *
Nimi:
Puhelinnumero: *
Puhelinnumero:
Kuinka voimme auttaa?
Haluan liittyä Amidan uutiskirjeeseen, jotta saan kaikki ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiini.