Eväitä elämälle -hyvinvointiluento:

"LUONTOÄIDIN HOIVASSA - ÄITIEN JA LASTEN HYVINVOINNIN TUKEMINEN LUONNOLLISESTI"

Äiti ja lapsi

Sunnuntaina 20.5.2018 klo 10-12

Raskausaika, imetys ja pikkulapsiaika ovat herkkää, uutta aikaa koko perheessä. Äitienpäivän jälkimainingeissa syvennymmekin äitien ja lasten hyvinvoinnin tukemiseen luonnollisin keinoin. Käymme läpi raskausaikaa, synnytystä ja imetysaikaa, sekä pikkulapsiajan yleisiä tauteja - ja miten tätä suuria tunteita herättävää aikaa voi tukea luonnonmukaisin keinoin!

Käytäviä teemoja ovat mm. raskausajan ravitsemus, yrtit maidontuotannon tukena, flunssat ja mahataudit, vastustuskyvyn tukeminen ja luonnollinen ihon hoito. Käymme läpi myös sitä, miten uuteen elämään voi valmistautua henkisesti ja fyysisesti jo ennen raskautta. Luento sopii siis myös heille, joille perheenlisäys on vasta tulevaisuuden suunnitelmissa!

Pidämme luennon rentona ja keskustelevana, ja niin että mukaan voi tulla vaikka vauvan kanssa. WC-tiloistamme löytyy myös hoitopöytä. Lämpimästi tervetuloa! :)

Luennon pitää Amidan Annina Uimonen, joka on syventynyt aiheeseen paitsi fytoterapiaopintojensa myötä, myös omassa elämässään kaksostyttöjen äitinä. Esimerkiksi maidon tuotannon tukeminen yrteillä, omasta jaksamisesta huolehtiminen sekä pikkulasten taudit - ja toisaalta niiden ehkäiseminen - ovat teemoja, joita lapsiperhe-elämä on hyvin konkreettisesti opettanut. :)

HINNASTO

Osallistumismaksu: 15€

ÄITIENPÄIVÄN TARJOUS: 10€
>>> Kun varaat paikkasi SU 13.5. mennessä

Voit maksaa paikanpäällä kortilla tai käteisellä, tai halutessasi laskulla. Maksuun sisältyy luento, muistiinpanot sähköisesti, yrttiteetä sekä pientä tarjoilua - rennon tunnelman siivittämänä! 

 Voit ilmoittautua luennolle sivun alalaidassa olevien yhteystietojen kautta, tai täyttämällä alla olevan lomakkeen. Ilmoittautuminen on sitova!

Lämpimästi tervetuloa!

PS: Lippu tapahtumaan on myös mainio lahjavinkki äidille tai tulevalle äidille! Ota yhteyttä, mikäli haluat lipun lahjaksi - voimme lähettää nimikoidun kutsun sähköisesti, jonka voit tulostaa äitienpäivälahjaksi. :)

PPS: Tyytyväisyystakuu! Mikäli et koe saavasi rahoillesi vastinetta, saat rahasi takaisin. :)

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan:

Nimi: *
Nimi:
Onko vielä kysyttävää? Haluatko maksaa paikan päällä vai laskulla? Tuleeko lippu lahjaksi?