Viikonloppukurssi:

LÄSNÄ LIIKKEESSÄ, TASAPAINOA TANSSIEN
-  Luova lähestymistapa hyvinvointiin ja itsetuntemukseen

IMG_1021.JPG

Perjantai-Sunnuntai 15.-17.6.2018

Läsnäoloa, luovaa liikettä, tasapainoa.

Uusia ulottuvuuksia, tutkimista, syventymistä.

Henkinen ja fyysinen hyvinvointi. Työkaluja omaan elämään.

Iloa ja naurua, irroittelua!

Näillä ajatuksilla lähdemme liikkeelle "Läsnä liikkeessä, tasapainoa tanssien" -kurssilla kesäkuun puolessa välissä! Kurssilla syvennymme sisimpäämme, tutustumme kehoomme ja liikkeeseemme, mutta myös etsimme ja löydämme uusia puolia sekä ulottuvuuksia itsestämme - "vapautamme valoamme". Voimme jättää suorittamisen ja opimme suhtautumaan itsemmee yhä lämpimämmin, avoimemmin ja vapauteneemmin! Aivan kuten ympäröivään maailmaankin. Toteutamme tanssillisten ja liikkeellisten harjoitusten lisäksi myös muita luovia menetelmiä, emmekä unohda tanssin iloa ja elämän keveitä puolia. :) 

 

"Kurssi on ollut monella tavalla hyvä. Alun epävarmat askeleet ovat muuttuneet monipuolisemmiksi, läsnäolevaksi. Ajatus on kulkenut mukana kuin myös tunteet. Olet ohjaajana antanut sille tilaa, luonut mahdollisuuksia. Kiitos kauniista hetkistä."

Tanssimeditaatiokurssin osallistuja, kevät 2018

 

"Kiitos ihanasta kurssista! Olen niin paljon nauttinut tanssista. Liikkeestä, joka virtaa. Kiitos lämpimästä ohjauksesta ja vastaanottavuudesta. Toivottavasti pääsen kurssille uudestaan!"

Tanssimeditaatiokurssin osallistuja, kevät 2018

 

Aikataulu:

Pe 15.6. klo 16:00-20:00
La 16.6. klo 9:30-16:00
Su 17.6. klo 9:30-16:00

Lauantaina ja sunnuntaina pidämme tunnin ruokatauon n. klo 12-13. Lisäksi pidämme lyhyempiä taukoja päivien mittaan, ja tarjolla on Amidan puolesta yrttiteetä sekä pientä tarjoilua. Tiloissamme on jääkaappi eväiden säilyttämistä varten, ja lounastunnin aikana ehtii hakea lounasta myös muualta.

Jotta kaikilla on riittävästi tilaa liikkua ja irroitella,
kurssille mahtuu vain 8 ensimmäisenä ilmoittautunutta!

Kurssin ohjaa Amidan Annina Uimonen, jolla on lapsuudesta saakka juontava monipuolinen tanssitausta sekä yli kymmenen vuoden opetuskokemus. Viimeisten vuosien aikana hän on syventynyt erityisesti tanssiin henkisen, fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin lisääjänä, sekä väylänä tutkia omaa sisintään. Tämän tutkimusmatkan myötä on saanut alkunsa myös Tanssimeditaatio!

Hinnasto:

Early Bird- tarjous:  99€
>>> Kun ilmoittaudut pe 8.6.2018 mennessä

Osallistuminen: 150€/130€
>>> Alennettu hinta työttömille, opiskelijoille, kotivanhemmille sekä eläkeläisille.

Haluatko lisätietoja tai ilmoittautua kurssille? Se onnistuu täyttämällä alla oleva lomake!

Lämpimästi tervetuloa kurssillemme! 

PS: Huomioi ilmoittautumistasi suunnitellessasi kurssin rajallinen osallistujamäärä (8 ensimmäisenä ilmoittautunutta osallistujaa)! Myös Early Bird -tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

PPS: Meille voi myös soitella numeroon 040 7760044 ja tulla vaikka paikan päälle tutustumaan, jos haluat tarkemman tuntuman siitä, onko kurssi juuri Sinua varten! Annina vastaa kaikkiin kysymyksiin ilomielin! :)

 

Ilmoittaudu tai kysy lisää täyttämällä alla oleva lomake:

Nimi: *
Nimi:
Puhelin: *
Puhelin:
Haluatko ilmoittautua kurssille? Haluatko lisätietoja?
Haluan liittyä Amidan uutiskirjeeseen pysyäkseni ajantasalla ajankohtaisista asioista? *