HOITOA JA HEMMOTTELUA KESÄN ANTIMILLA
- Luonnosta iloa lomalle ja apua pikkuvaivoihin

spring-276014_1920.jpg

Lauantaina 7.7.2018 klo 9:30-12:00

Haluaisitko oppia lisää lähiluonnon antimista ja oppia hyödyntämään niitä omaksi sekä perheen iloksi ja hyödyksi? Mitä esimerkiksi voikukalla, piharatamolla, koivun lehdillä tai maitohorsmalla on annettavanaan?

Heinäkuun alkajaisiksi jalkaudumme yrttihoitaja Annina Uimosen kanssa luontoon ja käymme läpi tuttuja sekä turvallisia villiyrttejä, sekä sitä miten ja mihin niitä voi hyödyntää - ja valmistamme lopuksi itse keräämistämme kasveista yrttijalkakylvyn itsellemme!

Lähdemme klo 9:30 liikkeelle Viitaniemestä Jarsoslavin aukiolta! Löydät aukion Viitatornin edustalta, suihkulähteen vierestä. Ota mukaasi jalkavati kylpyä varten sekä halutessasi muistiinpanovälineet - keräämistämme kasveista valmistamme Amidan tiloissa Sammonkadulla jalkakylvyn itsellemme. Jalkakylvyn aikana toteutetaan ohjattu rentoutusharjoutus . :)

Huomioi myös säänmukainen varustus pukeutumisessasi! Jos hieman tihkuttaa, pidämme kiinni ulkoilusta, mutta kaatosateella siirrämme tapahtuman kokonaan Amidan tiloihin, ja valmistamme jalkakylvyn kuivatuista/etukäteen kerätyistä kasveista - nämä materiaalit saat Amidalta, mutta tuo jalkavati edelleen mukanasi! :)

Kurssimaksu: 15€

Maksetaan käteisellä tai kortilla kurssin yhteydessä.

Ilmoittautuminen: 5.7.2018 mennessä

Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Lisätiedot:

Voit esittää kysymyksiä soittamalla numeroomme 040 7760044 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen amida@hyvinvointiamida.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautuminen kurssille:

Nimi: *
Nimi:
Puhelin: *
Puhelin:
Ilmoitamme tekstiviestillä, mikäli kurssi siirretään sateen vuoksi sisätiloihin.
Ilmoittaudun kurssille: *
Ilmoittautuminen on sitova!
Voit halutessasi esittää kysymyksiä! :)
Haluan liittyä Amidan uutiskirjeeseen: *