Kutsuvieras Jaakko Halmetoja:

ELINVOIMAA EUSTRESSISTÄ
– Uni, stressi ja palautuminen voimavaroina

4387x3510.jpg

Lauantaina 8. syyskuuta 2018 klo 13:00-15:00

Biohakkeri, hyvinvointi- ja ravitsemusasiantuntija sekä tietokirjailija Jaakko Halmetoja saapuu Amidalle luennoimaan meitä kaikkia koskettavista teemoista:
stressi, uni ja palautuminen.

Stressi uhkaa suorituskykyä, terveyttä ja hyvinvointia. Monen kroonisen sairauden ja työkyvyttömyyden taustalla on pitkittynyt stressitila. Luento antaa näkemystä ja työkaluja stressiä lisäävien asioiden tunnistamiseen ja hallitsemiseen sekä oikaisee stressiin liittyviä harhakäsityksiä. Stressi ei ole vain uhka, se voi olla myös mahdollisuus. 

Stressistä ei tarvitse päästä eroon. Voit tulla paremmaksi siinä. Mitkä voisivat olla niitä keinoja, joilla voit käsitellä tehokkaasti stressiä ja stressaavia tilanteita? Miten opit palautumaan tehokkaammin ja hyödyntämään omia resursseja entistä paremmin? Mikä merkitys on ravinnolla, unella, mielen hallinnalla, organisointikyvyillä ja työtavoilla?

 

Luennoitsijasta:

Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija, joka tunnetaan superruoka- ja biohakkerointi-ilmiöiden pioneerina sekä kotimaisten villiruokien popularisoijana. Viimeisen vuosikymmenen aikana Halmetoja on kansantajuistanut säännöllisten mediaesiintymisten sekä noin 100:n vuosittaisen yleisöluennon kautta lukuisten eri raaka-aineiden sekä teveystekonologioiden hyötyjä ja uniikkeja käyttötapoja. Halmetoja on toiminut neuvonantajana useille sekä suomalaisille että kansainvälisille terveysalan kasvuyrityksille ja työskentelee tällä hetkellä kehitysjohtajana Rawmance Oy:n parissa.

Tutustu Jaakon kotisivuihin:
http://www.jaakkohalmetoja.info

Jaakon luennointia - Aivojen mielirohdot -luento Youtubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=kTVWEsSw5_w

 

Osallistumismaksu: 35€/30€

Voit ostaa liput suoraan verkkokaupastamme, osoitteesta:
https://holvi.com/shop/hyvinvointiamida/

Alennettu hinta työttömille, kotivanhemmille, eläkeläisille ja opiskelijoille. Luennon hintaan kuuluu myös yrttiteetarjoilu sekä smoothiedemo.

 

Paikka:

Hyvinvointi ja Kuntoutus Amida
Sammonkatu 8A, 40100 Jyväskylä
>>> Käynti Kansakoulukadulta, Puistokoulua vastapäätä ramppia pitkin.

 

Ilmoittautuminen: 5.9.2018 mennessä

Luennolle mahtuu mukaan 35 ensimmäisenä ilmoittautunutta! Varaa paikkasi ostamalla lippu verkkokaupastamme osoitteesta:
https://holvi.com/shop/hyvinvointiamida/

Voit myös varata paikkasi täyttämällä alla olevan lomakkeen, jolloin lähetämme laskun luennosta sähköpostitse ennen tapahtumaa. :) Osallistuminen on sitova! Kysymyksiä voit esittää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen amida@hyvinvointiamida.com.

 

Lämpimästi tervetuloa toivottaa Amidan väki!

 

Ilmoittaudu luennolle:

Nimi: *
Nimi:
Puhelin: *
Puhelin:
Ilmoittaudun luennolle: *
Ilmoittautuminen on sitova!
Voit esittää halutessasi kysymyksiä.
Haluan tilata Amidan uutiskirjeen: *