Ryhmäliikunta sekä kuntoutusryhmät
keväällä 2019

Kevään 2019 ohjelman suunnittelu on alkanut, ja suunnitteilla on mm. Tanssimeditaatio workshopeja, vapaan tanssin tunteja, psykofyysisen fysioterapian -ryhmiä sekä BBAT (Basic Body Awareness Therapy) -ryhmiä. Tanssitunteja on suunnitteilla myös erilaisille tarkennetuille kohdryhmille, kuten masentuneille, jolloin lähtökohtana on toiminakyvyn ylläpito sekä vertaistuki.

Suunnittelemme ryhmät sekä ohjelman kysynnän mukaan, joten nyt Sinulla on hieno tilaisuus päästä vaikuttamaan ohjelmamme sisältöön! Kyselyyn vastaamalla olemme myös ensimmäisenä Sinuun yhteydessä, kun ohjelmamme vahvistuu. Vahvistamme lukujärjestyksemme 18. tammikuuta 2019 mennessä, ja ryhmät strattaavat helmikuussa 2019, tai kun ryhmäkoot täyttyvät.

Kiitoksena vastauksestasi tarjoamme -15% alennuksen haluamastasi palvelusta: akupunktiosta, fytoterapiasta, tanssin yksilöohjauksesta tai puotimme tuotteista yhden ostokerran aikana.

Voit tutustua ryhmäliikuntaamme, BBATiin sekä psykofyysiseen fysioterapiaan klikkaamalla:

Hyvän olon ryhmäliikunta | BBAT | Psykofyysinen fysioterapia

Lämpimästi kiittäen ja tervetulleeksi toivottaen,
Hyvinvointi ja Kuntoutus Amidan väki

 

Ryhmäliikunta sekä kuntoutusryhmä -kysely 2019

Nimi *
Nimi
Pyydämme nimeäsi sekä yhteystietojasi, jotta voimme olla yhteydessä ryhmien alkamiseen liittyen.
Minua kiinnostaa: *
Minulle paras ajankohta on: *
Onko joku erityinen kohderyhmä (esimerkiksi masennus, stressi, burn out, syömishäiriö), jonka ryhmät kiinnostaisivat (kuntouttavat ryhmät)? Tai kutsuuko joku ryhmäliikuntatuntimme erityisesti?