Hyvän Olon Ryhmäliikunta

Palautelomake ja ilmoittautuminen:

Tällä sivulla voit antaa palautetta ryhmäliikuntatunneista, joille olet osallistunut. Otamme ilomielin myös kehitysehdotuksia vastaan! Palautetta voit antaa myös anonyymisti, mutta mikäli toivot että sinuun ollaan yhteydessä, niin jätäthän yhteystietosi meille. Emme koskaan luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille.

Tällä sivulla voit myös ilmoittautua ryhmäliikuntatunneillemme ja tilata sarjakortteja! Lähetämme laskun sähköpostitse.

 

Palautelomake Hyvän Olon Ryhmäliikuntatunneista.

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Nimi:
Nimi:
Palautteeni käyttäminen markkinoinnissa: *
Emme julkaise asiakaspalautteita tunnistettavassa muodossa; esimerkiksi "Tanssimeditaatiokurssin osallistuja".
Haluan, että minuun ollaan yhteydessä: *
Mikäli toivot yhteydenottoa, jätäthän yhteystietosi. :)
Haluan tilata Amidan uutiskirjeen pysyäkseni ajan tasalla tulevista kursseista ja tunneista.
 

Ilmoittautuminen Hyvän Olon Ryhmäliikuntatunneille

Tähdellä merkittyt kohdat ovat pakollisia. Hinnaston löydät lomakkeen jälkeen.

Huom! Ilmoittautuminen Voima virtaa -ryhmään sekä Halipysäkki - Perheshindoon kurssien omilla sivuilla. Löydät linkit lomakkeen lopuksi.

Nimi: *
Nimi:
Puhelin: *
Puhelin:
Osoite: *
Osoite:
Tunnit, joita ilmoittautumiseni koskee: *
Huom! Yhteismeditaatio on maksuton, eikä vaadi ilmoittautumista. Voit vain saapua paikalle! :) Tanssitunneille suosittelemme ilmoittautumaan koko lukukaudeksi jatkuvuuden vuoksi, ja koska tunneille mahtuu vain 8 osanottajaa. Mikäli et pääse kaikille tunneille, voit korvata tunnin millä tahansa muulla tunnillamme (ei Voima virtaa- tai Halipysäkki-kursseilla). Korvaustunnit varataan sähköisesti tuntivarausjärjestelmästämme, kuten joogatunnit. *** Sähköinen tuntivarausjärjestelmämme valmistuu viikolla 34. Ma 20.8. - ke 22.8. tunnit voit varata kertomalla asiasta "Lisätiedot" osiossa. *** Mikäli paikkoja jää vapaaksi tanssitunneille, ne vapautuvat sarjakorttilaisille ma 27.8. alkaen. Jos esimerkiksi tanssitunnille on 4 koko lukukaudeksi ilmoittautunutta, on 4 paikkaa varattavavissa voimassaolevalla sarjakortilla. Joogaan voi heti ostaa 10x sarjakortin, joka oikeuttaa osallistumiseen kaikille joogatunneille - valitse tuolloin "Osallistun joogatunneille sarjakortilla". Osanottajia joogatunneille mahtuu 15kpl. Myös joogaan voi ilmoittautua koko lukukaudeksi. Joogatunnit varataan sähköisesti tuntivarausjärjestelmässämme. Valitse tästä valikosta erikseen ne tunnit, joille haluat ilmoittautua KOKO LUKUKAUDEKSI. Useammalle tunnilla ilmoittautuessa saa alennuksen seuraavasta tunnista - ks. hinnasto lomakkeen jälkeen.
Laskutus:
Valitse sekä laskutustapa, että laskuerien määrä koko lukukaudelle ilmoittautuessa. Sarjakortit maksetaan aina kerralla - sarjakortteja voi ostaa myös paikan päällä käteisellä tai kortilla.
Kerro tässä, mikäli kuulut alennusryhmään (opiskelija, työtön, eläkeläinen, kotivanhempi). Voit myös esittää kysymyksiä! Myös viikon 34 tuntien varaaminen onnistuu tätä kautta.
 

Lämpimästi tervetuloa Hyvän Olon Ryhmäliikuntatunneillemme!

Haluatko osallistua Voima virtaa -kehotyöskentely kurssille tai Halipysäkki - Perheshindoon? Klikkaamalla alla olevia painikkeita se onnistuu. :)

 

Hyvän Olon Ryhmäliikuntatuntien hinnasto:

Hinnastossa lukee hinnat kurssikohtaisesti normaali hinta/alennettu hinta. Alennettu hinta koskee työttömiä, opiskelijoita, kotivanhempia sekä eläkeläisiä. Tuothan mukana todistuksen alennusryhmään kuulumisestasi/kerrothan tilanteestasi meille. Meillä on myös osamaksumahdollisuus!

Mikäli haluaa osallistua useammalle viikkotunnille, tulee hintaan alennus:

  • -15% toisesta tunnista
  • -20% kolmannesta tunnista
  • -25% neljännestä viikkotunnista

Jos on ilmoittautunut yhdelle tai useammalle viikkotunnillemme koko lukuvuodeksi, saa 10 x sarjakortin alennettuun hintaan.

TANSSITUNNIT

Iloa tanssista (yht. 17x75min)     210€/190€
Tanssi-improvisaatio (yht. 17x75min)     210€/190€
Tanssimeditaatio (yht. 14x90min)     210€/190€

JOOGATUNNIT

10 x sarjakortti     125€/115€

Herättelevä aamujooga (yht. 17x75min)     210€/190€
Tiistain Kehon ja mielen jooga (yht. 17x75min)     210€/190€
Lempeä aamujooga (yht. 17x75min)     210€/190€
Torstain Kehon ja mielen jooga (yht. 14x75min)     170€/150€

 

Kiitos mielenkiinnostasi tuntejamme kohtaan - nähdään ja liikutaan pian! :)

Mikäli jokin asia jäi vielä askarruttamaan sinua, älä epäröi ottaa yhteyttä. Löydät yhteystiedot sivun alalaidasta. :)