Hyvän Olon Ryhmäliikunta

Luovuuta - Liikettä - Läsnäoloa


Syksyn 2018 tunnit ovat päättyneet - lämmin kiitos kakille osallistujille sekä oikein rentouttavaa vuoden vaihdetta!

Kevään 2019 suunnittelu on alkanut, ja julkaisemme tulevan ohjelman tammikuussa 2019. Suunnittelemme ohjelman asiakkaidemme toiveiden sekä kysynnän mukaan, ja nyt sinulla onkin mahdollisuus vaikuttaa tulevaan ohjelmaamme! Vastaamalla kyselyymme saat lisäksi kiitoksena -15% alennuksen valitsemastasi hyvinvointipalvelusta: akupunktio, fytoterapia, tanssin yksilöohjaus tai puotimme tuotteista yhden ostokerran aikana.

Vastaa kyselyymme klikkaamalla:

Ryhmäliikunta sekä kuntoutusryhmäkysely 2019

Lämmin kiitos vastauksestasi jo etukäteen! Julkaisemme kevään lukujärjestyksen 18. tammikuuta 2019 mennessä. Voit tutustua Hyvän Olon Ryhmäliikunnan tuntikuvauksiin selaamalla sivua alaspäin.


Hyvän Olon Ryhmäliikunta - mitä ja kenelle?

Hyvän Olon Ryhmäliikuntatuntimme ovat Sinulle, joka kaipaat lempeää, tasapainottavaa liikettä arkeen ja elämään, aikaa itselle sekä läsnäololle, ja haluat herätellä luovuuttasi sekä ilmaista itseäsi - hyvinvointiasi samalla kokonaisvaltaisesti tukien! Syksyllä 2018 tuntimme koostuvat neljästä joogatunnista, Tanssi-improvisaatiosta, Iloa tanssista -tunnista sekä Tanssimediaatiosta.

TAUSTA-AJATUKSENA HYVÄN OLON RYHMÄLIIKUNNASSAMME ON...

… Löytää yhteys omaan itseen, niin kehoon kuin mieleenkin.

… Vahvistaa lempeää suhtautumista itseä kohtaan.

… Vahvistaa myös intuitiota sekä kykyä kuunnella kehon viestejä/signaaleita, joita kuuntelemalla on mahdollisuus löytää parempaa tasapainoa elämään ja hyvinvointiin.

… Laajentaa omia ulottuvuuksia.

… Saada tasapainottavia harjoituksia ja ajatuksia myös omaan arkeen ja kotiin vietäväksi.

… Ja tietenkin nauttia ja iloita liikkeestä ja elämästä rennon, välittömän tunnelman siivittämänä!

Tervetuloa liikkumaan lempeästi kanssamme!


Tutustu tuntikuvauksiimme:

 

Tanssimeditaatio

Ohjaajana: Annina Uimonen

Tanssimeditaatio–tunti koostuu ohjatuista läsnäolo- ja meditaatioharjoituksista tanssi-improvisaation keinoin. Tulemme tietoiseksi omasta itsestämme ja kehostamme, ja opimme hyväksymään itsemme, kehomme ja liikkeemme juuri sellaisena, kuin se tässä hetkessä ilmenee. Tanssin ja liikkein keinoin voimme ilmentää itseämme, tai tarvittaessa tasapainottaa sisäistä tilaamme. Tanssimeditaatiossa annamme hetken itselle, hetken luovuudelle ja hetken syvemmälle yhteydelle oman sisimmän kanssa. Voimme löytää myös omat sisäiset voimavaramme, ja myös vahvistamme niitä. Näemme miten olemme osa paljon laajempaa kokonaisuutta, kuin minkä ehkä ensisilmäyksellä näemme - emme vain kehomme ja mielemme.

Lisäksi huomaamme elämän ilon ja keveyden - pilke silmäkulmassa tanssien! :) 
 

Iloa Tanssista

Ohjaajana: Annina Uimonen

Iloa tanssista –tunti on ohjatumpi tanssitunti, jossa tärkeimmässä osassa on tanssin ja liikkeen ilo - läsnäoloa unohtamatta! Tunnilla ei siis suoriteta hampaat irvessä. :) Vaikka tanssimme yhteisin astelin, liikut edelleen juuri omasta lähtökohdasta käsin, joten tämä on hyvin matalankynnyksen tanssitunti Sinulle, joka et ehkä ole niin paljon tanssinut, tai myös Sinulle, jolla on jo tanssitaustaa, mutta joka et jaksa syystä tai toisesta pinnistellä liikaa, vaan haluat keskittyä tanssin iloon ja kehittää itseäsi omassa tahdissasi. Aloitamme jokaisen tunnin rauhoittavalla läsnäoloharjoituksella ja huollamme myös kehoamme tunnin aikana.
 

Joogatunnit 

Ohjaajana: Annina Uimonen

Joogatuntimme ovat helppoja, aloittelijoille sopivaa joogaa, jolla herättelet kehosi ja lisäät liikkuvuuttasi. Samalla mielesi rauhoittuu ja hoidat itseäsi hyvin kokonaisvaltaisesti. Mitään ei tarvitse etukäteen osata, jokainen tekee harjoitteen omista lähtökohdistaan. Notkeakaan ei tarvitse olla!

Joogalla saat hyvän mielen: rauhallinen hengitys laskee sydämen sykettä, jolloin verenpaine laskee ja stressi vähenee. Jokaisella asanalla on myös omat terapeuttiset vaikutuksensa. Lihaskireyksien vähentyessä myös mielen kireydet helpottuvat. Läsnäolo tässä ja nyt vahvistuu.

Anna aikaa itsellesi ja tule sellaisena kuin olet! :) Ihanan itsesi lisäksi oma joogamatto (ja tarvittavat apuvälineet, esim. pieni tyyny) on suositeltava ottaa mukaan - Amidalla on myös lainamattoja rajallinen määrä, mutta oma matto on toki aina mukavin. :)

 

Tanssi-improvisaatio

Ohjaajana: Annina Uimonen

Tanssi-improvisaatio-tunnilla teemme monipuolisia tanssi-improvisaatioharjoituksia, joiden avulla laajennamme sekä omia tanssillisia ulottuvuuksia, että käsitystä itsestämme ja mahdollisuuksistamme. Harjoitukset antavat myös aivoille tärkeää virikettä, ”aivojumppaa”. Tanssi kehittää hermostollista järjestelmäämme hyvin poikkeuksellisella tavalla, ja omien maneeriemme sekä rutiiniemme havainnoiminen ja murtaminen on hyvin tervettä, kasvattavaa ja iloa tuovaa - niin tanssilattialla, kuin muussakin elämässä. Improvisaatiolla on tähän erittäin paljon annettavaa!

Teemme tunnilla myös läsnäoloharjoituksia sekä kehonhuoltoa, hyvinvointia kokonaisvaltaisesti edistäen!

Yhteismeditaatio

Ohjaajana: Annina Uimonen sekä vaihtuvat opettajat

Yhteismeditaatiossa kokoonnumme yhteen hiljentymisen merkeissä, syvemmän yhteyden äärelle. Yhdessä meditoidessa keskittyminen on monesti helpompaa, ja kokemuskin voi olla syvempi. Teemme harjoituksen teemoja vaihdellen alustavan ohjauksen mukaan - voit myös toteuttaa henkilökohtaisen harjotuksesi, mikäli sinulla on jo oma meditaatiotekniikkasi. Myös yrttiteetä on tarjolla.

 

 

Ohjaajat:

Annina

Annina Uimonen

Annina aloitti tanssin jo lapsuudessaan, ja siitä asti se on ollut suuri osa hänen elämäänsä. Opetuskokemustakin hänellä on kertynyt jo ylu 10 vuoden ajalta, ja osaamistaan hän on täydentänyt mm. tanssipedagogiiikan opinnoilla, mutta vuonna 2016 Intuitiivisen parantajan opintojen aikana hänen suhteensa tanssiin alkoi löytää uutta syvyyttä, ja aiempina vuosina saadut kokemukset tanssista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäjänä saivat vahvistusta. Sen pohjalta Annina on kehittänyt tanssituntinsa, mm. Tanssimeditaation, jossa liike ja läsnäolo yhdistyvät luovalla tavalla.

Jooga puolestaan on ollut suurena tasapainottajana ja niin kehon, mielen kuin sielun hyvinvoinnin edistäjänä Anninan omassa elämässään, ja tällä hetkellä hän opiskelee Sydämen ja tiedon joogaopettajaksi Ananda Seva ry:n koulutuksessa (RYT200).

Hinnasto

75min tunti: 5xsarjakortti 60€/57€, yksittäinen kerta 12,5€/11,5€
90min tunti: 5xsarjakortti 65€/62€, yksittäinen kerta 15€/13€

Yhteismeditaatio on aina maksuton.

Jälkimmäinen hinta koskee opiskelijoita, työttömiä, kotivanhempia, eläkeläisiä.
Huom! Hinnastomme on suositushinnasto. Mikäli taloudellinen tilanteesi on haastava, voimme sopia sinulle sopivan hinnan. Varattomuus ei ole este osallistumiselle.

Maksaminen

Voit maksaa tunnit käteisellä, kortilla, tai laskulla.

 

 

Lisätiedot:

Voit pyytää lisätietoja täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Nimi: *
Nimi:
Puhelin: *
Puhelin:
Yhteydenottoni koskee: *
Valitse sopivin.
Tunnit, joita yhteydenottoni koskee:
Mitä tunteja yhteydenottosi koskee? Vastaamme ilolla myös kaikkiin kysymyksiin!
Haluan liittyä Amidan uutiskirjeeseen, jolloin saan tiedot tulevista tutustumispäivistä sekä kursseista suoraan sähköpostiini. *
 
 
Tanssi