Hyvän Olon Ryhmäliikunta

Luovuuta - Liikettä - Läsnäoloa

Hyvän Olon Ryhmäliikuntatuntimme ovat Sinulle, joka kaipaat lempeää, tasapainottavaa liikettä arkeen ja elämään, aikaa itselle sekä läsnäololle, ja haluat herätellä luovuuttasi sekä ilmaista itseäsi - hyvinvointiasi samalla kokonaisvaltaisesti tukien! Keväällä 2019 tuntimme koostuvat Tanssimeditaatio-kursseista, Tasapainoa tanssien -kurssista sekä Vapaan tanssin viikkotunnista.

TAUSTA-AJATUKSENA HYVÄN OLON RYHMÄLIIKUNNASSAMME ON...

… Löytää yhteys omaan itseen, niin kehoon kuin mieleenkin.

… Vahvistaa lempeää suhtautumista itseä kohtaan.

… Vahvistaa myös intuitiota sekä kykyä kuunnella kehon viestejä/signaaleita, joita kuuntelemalla on mahdollisuus löytää parempaa tasapainoa elämään ja hyvinvointiin.

… Laajentaa omia ulottuvuuksia.

… Saada tasapainottavia harjoituksia ja ajatuksia myös omaan arkeen ja kotiin vietäväksi.

… Ja tietenkin nauttia ja iloita liikkeestä ja elämästä rennon, välittömän tunnelman siivittämänä!

Tervetuloa liikkumaan lempeästi kanssamme!


VIIKKOTUNNIT KEVÄT 2019

Vapaan tanssin lauantaitunti

Vapaan tanssin tunnilla aloitamme harjoituksen yhdessä asettautuen ja orientoituen, mutta pääosa tunnista kulkee raamittomasti, musiikin johdatellessa tanssiin. Ohjaajamme Annina Uimonen alustaa päivän kehoa avaavilla liikkeillä, läsnäoloharjoituksella ja/tai tanssimeditaatioharjoituksella, sekä suunnittelee kullekin tunnille oman soittolistan. Tunnin sisällöstä sekä musiikkivalinnoista voidaan sopia myös yhdessä osallistujien kanssa – tämä tunti on juuri osallistujiensa näköinen! Lopuksi kokoonnumme yhteen päättävän harjoituksen sekä ajatusten vaihdon merkeissä, ja voimme siirtyä viikonloppuun energia sekä luovuus virraten.

Ajankohta:
Lauantaisin klo 10-12 16. helmikuuta 2019 alkaen 27. huhtikuuta asti.
Huom! Tuntia ei ole 2.3., 16.3., 6.4. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.

Hinta:
Kertamaksu 10€/7€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kotivanhemmat), tai viiden kerran sarjakortti 45€. Sarjakortin voi ostaa ensimmäisen kerran yhteydessä ja kertamaksun maksaa käteisellä tai kortilla.

KEVÄÄN 2019 KURSSIT

Tanssimeditaatio – 5 kerran tiiviskurssi

Tanssimeditaatio–kurssilla tunnit koostuvat ohjatuista läsnäolo- ja meditaatioharjoituksista tanssi-improvisaation keinoin. Tulemme tietoiseksi omasta itsestämme ja kehostamme, ja harjoitamme lempeää, hyväksyvää asennetta itseämme, kehoamme ja liikettämme kohtaan juuri sellaisena, kuin se tässä hetkessä ilmenee. Tanssin ja liikkein keinoin voimme ilmentää itseämme, tai tarvittaessa tasapainottaa sisäistä tilaamme. Tanssimeditaatiossa annamme hetken itselle, hetken luovuudelle ja hetken syvemmälle yhteydelle oman sisimmän kanssa. Voimme löytää myös omat sisäiset voimavaramme, ja vahvistaa niitä. Näemme miten olemme osa paljon laajempaa kokonaisuutta, kuin minkä ehkä ensisilmäyksellä näemme - emme vain kehomme ja mielemme.

Lisäksi huomaamme elämän ilon ja keveyden - pilke silmäkulmassa tanssien! :)

HUOM: Siirsimme kurssin aloitusta, jotta ryhmä saadaan täytettyä - katso uudet päivämäärät!

Ajankohta:
Torstaisin 4.4.-2.5.2019 klo 17:30-19:00
. Kurssi toteutuu kuudella osallistujalla.
Tutustumiskerta kurssin ensimmäisellä kerralla to 4.4.2019, jonka jälkeen voi päättää jatkaako kurssia.

Kurssin hinta:
75€/70€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kotivanhemmat). Kurssin voi maksaa kahdessa erässä. Mikäli elät taloudellisesti haastavassa tilanteessa, voimme sopia sopivasta maksujärjestelystä.

Tasapainoa tanssien ja liikkuen – 6 kerran tiiviskurssi, päivätunti

Tällä kurssilla keskitytään tanssin ja liikkeen mahdollisuuksiin tuoda tasapainoa – nykypäivänä monesti hektiseen – arkeen. Käymme läpi keinoja asettautua tähän hetkeen ja omaan kehoon, ja annamme luovuutemme loistaa läsnäolon tilasta käsin. Teemme luovia tanssiharjoituksia toisaalta improvisaation, toisaalta tanssimeditaation näkökulmasta, kehoa ja itseämme kuunnellen. Teemme kehoa avaavia ja huoltavia harjoituksia, ja käymme läpi keinoja miten rauhoittaa hermostoa tai toisaalta auttaa itseämme aktivoitumaan, kun tarvitsemme lisäenergiaa elämäämme. Olet tervetullut kurssille juuri sellaisena kuin olet – koit itsesi sitten stressaantuneeksi, uupuneeksi, hajanaiseksi – tai oli olosi tasapainoinen jo ennenstäänkin. ;) Kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta tanssista.

HUOM: Siirsimme kurssin aloitusta, jotta ryhmä saadaan täytettyä - katso uudet päivämäärät!

Ajankohta:
Maanantaisin 1.4.-13.5.2019 klo 13:00-14:15
. Kurssi toteutuu kuudella osallistujalla. Pääsiäismaanantaina 22.4. ei ole tuntia.
Tutustumistunti toteutetaan kurssin ensimmäisellä kerralla ma 1.4.2019, jonka jälkeen voi päättää jatkaako kurssia.

Kurssin hinta:
75€/68€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kotivanhemmat). Kurssin voi maksaa kahdessa erässä, tai mikäli elät taloudellisesti haastavassa tilanteessa, voimme sopia sopivasta maksujärjestelystä.

 

Asiakaspalautteita:

 

“Kurssi on ollut monella tavalla hyvä. Alun epävarmat asikaleet ovat muuttuneet monipuolisemmiksi, läsnäoleviksi. Ajatus on kulkenut mukana, kuin myös tunteet. Olet ohjaajana antanut sille tulaa, luonut mahdollisuuksia.
Kiitos kauniista hetkistä!”

- Tanssimeditaatio-kurssille osallistuja

“Kiitos ihanasta kurssista.
Olen niin paljon nauttinut tanssista.
Liikkeestä, joka virtaa.
Kiitos lämpimästä ohjauksesta ja vastaanottavuudesta. Toivottavasti pääsen kurssille uudestaan.”

- Tanssimeditaatio-kurssille osallistuja

“Kiitos todella paljon keväästä, joka on lisännyt omaa kehontuntemusta, koordinaatiota sekä itsetuntoa omasta liikkumisesta ja olemuksesta. Opettajan merkitys tässä on hyvin olennainen, että ilmapiiri on ollut luottavainen ja vapaa. Itse olen joutunut tekemään töitä omien epävarmuuksien kanssa, mikä on hyvä. Negatiivista palautetta ei ole.”

- Iloa Tanssista -kurssille osallistuja


 

“Lämmin kiitos!
Toit elämääni kaiken sisäisen muutoksen keskellä tasapainoa, iloa ja muistutit siitä lapsesta sisälläni, joka on herännyt uudelleen.
Erityisesti nautin alkurentoutuksesta ja sinun kauniin pehmeästä ohjausotteestasi. Siinä oli turvallista levätä ja päästää irti.
Sinun sisässäsi asuu lempeys, kiitos sen jakamisesta Annina”

- Tanssi-improvisaatioon osallistuja

“Mulla on ollut yleensä tosi vaikeaa ja kiusallista kaikki vapaa tanssiminen, mutta tää oli tosi vapauttavaa! Oli tarpeeksi ohjausta, ja mielelle tekemistä, että pääsi hyvin fiilikseen. Tanssimeditaation jälkeen oli sekä fyysisesti, että psyykkisestä vapautunut olo!”

- Tanssimeditaatioon osallistuja

 
KK4A0997.jpg

Ohjaaja: Annina Uimonen

Annina aloitti tanssin jo lapsuudessaan, ja siitä asti se on ollut suuri osa hänen elämäänsä. Vuosien aikana hän on perehtynyt eri tanssilajeihin sekä improvisaatioon laaja-alaisesti, ja ppetuskokemustakin hänellä on kertynyt jo yli 10 vuoden ajalta. Osaamistaan hän on täydentänyt mm. tanssipedagogiiikan opinnoilla, mutta erityisesti lasten kanssa kotona vietettynä aikana sekä vuonna 2016 käytyjen Intuitiivisen parantajan opintojen aikana hänen suhteensa tanssiin alkoi löytää uutta syvyyttä, ja aiempina vuosina saadut kokemukset läsnäolosta sekä tanssista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäjänä saivat vahvistusta. Sen pohjalta Annina on kehittänyt tanssituntinsa, mm. Tanssimeditaation, jossa liike ja läsnäolo yhdistyvät luovalla tavalla.

Kehon ja mielen huoltamista Annina on harjoittanut vuosien ajan mm. meditaation sekä joogan avulla, ja myös näitä kokemuksia hän yhdistää opetustyöhönsä tanssijana.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Voit ilmoittautua sekä pyytää lisätietoja täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Nimi: *
Nimi:
Puhelin: *
Puhelin:
Yhteydenottoni koskee: *
Valitse sopivin.
Tunnit, joita yhteydenottoni koskee: *
Haluan liittyä Amidan uutiskirjeeseen, jolloin saan tiedot tulevista tutustumispäivistä sekä kursseista suoraan sähköpostiini. *
 
Tanssi