Rentoutusohjaus

Yksilöohjaus

Rentousohjauksessa sallimme itsemme laskeutua, olla, antaa hengityksen kulkea niin kuin se sillä hetkellä kulkee. Pysähtyminen hengityksen äärelle rentouttaa kehoa ja mieltä. Tapaamisen alussa kirkastetaan omia kannattelevia voimavaroja ja etsitään piilossa olevia. Tullaan tietoiseksi omasta mielenmaisemasta, jossa on hyvä olla. Sillä hetkellä syntyvä tarina johdattaa mieltä ja kehoa vielä rennompaan tilaan, ikään kuin hakemaan sitä mitä ihminen tarvitsee. Ja ihminen tietää itse, mitä hän tarvitsee.

Rentoutusohjaus sopii sinulle, joka kaipaat työkaluja

  • rentoutumiseen ja rauhoittumiseen,

  • hengityksesi huomioimiseen

  • itsesi kuunteluun

  • ja löytää uusia voimavaroja omaan arkeen.

Omia akkuja voi ladata monella eri tavalla, vaikka ongella, marjassa, kävelemällä metsässä. Sinä tiedät mikä sinulle sopii parhaiten. Joskus voi kuitenkin olla, että tarvitsee toisen ihmisen vierelleen ohjaamaan reittiä. Katsotaan yhdessä minne tie vie ja mitä sieltä löytyy! Uuden polun löytäminen vie kohti olennaista, luonnollisuutta elämässä ja levollinen virkeys saapuu päivääsi. Voit löytää itsellesi myös tavan ”huokaista” työpäivän lomassa!

Rentoutusohjausta toteuttaa Amidalla fysioterapeutti-rentoutusohjaaja Päivi Ahonen, joka on kouluttautunut hyvin laajasti, myös rentoutusohjaajaksi.

HINNASTO
45 MINUUTTIA: 50€
60 MINUUTTIA: 65€
90 MINUUTTIA: 85€