RENTO

Sisältäköön vuotesi lempeitä hetkiä,  sisäisiä voimavaroja kuunnellen ja niistä ammentaen!

Sisältäköön vuotesi lempeitä hetkiä,  sisäisiä voimavaroja kuunnellen ja niistä ammentaen!

Suunnittelimme RENTO-paketin vastaamaan monen nykyihmisen tarvetta rauhoittaa elämäänsä. Palvelumme auttavat pystähtymään kuuntelemaan sisintään ja myös löytämään sisältään voimavaroja kohti lempeämmin muotoutuvaa elämää. Mukana on myös tuotteita itsensä hoitamiseen ja hemmotteluun niin sisäisesti kuin ulkoisesti. RENTO on siis Sinulle, joka haluat tästä vuodesta stressittömämmän ja löytää sisältäsi voimavaroja oman hyvinvointisi lisäämiseen, sekä myös keinoja pysähtymiseen.

Olemme suunnitelleet RENTO-paketista kolme eri laajuuden palvelu-ja tuotekokonaisuutta, joista voit valita sinulle mieleisen paketin.

PALVELUT

Kaikki RENTO-paketit sisältävät rentoutusohjausta. Rentousohjauksessa sallimme itsemme laskeutua - vain olla - ja antaa hengityksen kulkea vapaasti ja luonnollisesti. Pysähtyminen hengityksen äärelle rentouttaa kehoa ja mieltä. Tapaamisen alussa kirkastetaan myös omia kannattelevia voimavaroja ja etsitään piilossa olevia, jotta löydetään keinoja saada elämästä omannäköinen. 

RENTO II ja III -paketit sisältävät myös psykofyysisen kehotietoisuusmenetelmän, Basic Body Awareness Therapyn eli BBAT:in. BBAT-menetelmä sisältää keho- ja liiketietoisuusharjoituksia sekä liikkeen laadun huomiointia ja on erinomainen oman hyvinvoinnin tukemisessa sekä kehotietoisuuden vahvistamisessa. Oman kehotietoisuuden syventyessä osaa yhä herkemmin havaita, milloin elämän hektisyys alkaa heijastua omaan terveyteenkin, ja näin ollen kyky rauhoittaa elämää paranee.

RENTO II ja III sisältää myös fytoterapiaa, jossa hyvinvointia ja rentoutumista tuetaan kasvilääkinnällisin keinoin hoitaen. Fytoterapeuttiset hoidot ovat hyvin rentouttavia. Pohdimme myös miten yrtit ja kasvit voivat olla osa omahoitoasi sekä miten voit ravitsemuksen avulla tukea jaksamistasi ja hyvinvointisi lisäämistä. Voimme keskustella myös keinoista helpottaa unensaantia. Fytoterapia toteutetaan oppilastyönä.

TUOTTEET

Kaikki RENTO-paketit sisältävät Frantsilan luomuyrttitilan hoitotuotteita, jotta voit tukea jaksamistasi sisäisesti ja ulkoisesti myös kotioloissa. Paketeissa on mukana Tuutuu-yrttitee auttamaan nukahtamista sekä valintasi mukaan Kamomilla- tai Tyyneyden Tipat- yrttiuute tukemaan rauhoittumista ja rentoutumista. Kamomilla on hyväksi myös mm. vatsalle sekä vastustuskyvylle. RENTO III sisältää lisäksi Koko Perheen Voimajuoman, sillä myös puhtia antava ravinteikas ruokavalio auttaa kohtamaan arjen kiireet ja haasteet rauhallisemmin. Stressi myös kuluttaa ravinteita elimistöstämme, joten siksi myös Aurinkovoima-villiviherjauhe voisi olla iloksi! Kerro mikäli haluat Aurinkovoiman lisättävän pakettiisi.

Ulkoiseen hoitoon RENTO II ja III paketit sisältävät myös Harmonia- tai Rauha-hoitoöljyn, ja RENTO III valintasi mukaan Tasapainottavan tai Rentouttavan kylpysuolan. Näin itsensä hemmottelusta kotonakin tulee entistä antoisampaa!

Jos joku tuote ei sovellu esimerkiksi allergian takia, on tuote mahdollista vaihtaa sopivampaan. Kerro tarpeistasi ja mahdollisista muutostoiveistasi ajanvarauksen yhteydessä! Tuotteita on myös mahdollista lisätä valmiiseenkin pakettiin, jolloin laskemme hinnan kokonaisuuden perusteella. 

Olennainen osa toimintaamme on, että ajattelemme hyvinvointiasi laaja-alaisesti ja kokonaisvaltaisesti. Voimme keskustella asioista, jotka pohdituttavat sinua omaa hyvinvointiasi koskien, ja hakea ratkaisuja haasteisiin yhdessä.

Alla löydät RENTO-paketit selkeästi listattuna. Mikäli haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä meihin.
Autamme ilolla!

 
 
Rento 1

RENTO I

1x Rentoutusohjaus 60 min
Kamomilla- TAI Tyyneyden Tipat -yrttiuute
Tuutu-yrttitee

PAKETTITARJOUS 79€ (83,8€)

 
Rento 2

RENTO II

1x BBAT 90min
1x Rentoutusohjaus 60 min
1x Fytoterapia (oppilastyö)
Kamomilla- TAI Tyyneyden Tipat -yrttiuute
Tuutu-yrttitee
Rauha TAI Harmonia hoitoöljy

PAKETTITARJOUS 199€ (218,5€)

 
Rento 3

RENTO III

1x BBAT 90min
2x Rentoutusohjaus 60 min
1x Fytoterapia (oppilastyö)
Koko Perheen Voimajuoma
Kamomilla- TAI Tyyneyden Tipat -yrttiuute
Tuutu-yrttitee
Rauha TAI Harmonia hoitoöljy
Tasapainottava TAI Rentouttava kylpysuola

PAKETTITARJOUS 290 (318,1€)