POLKU

Kulkekoon polkusi läpi kauniiden maisemien ja suurien seikkailujen!

Kulkekoon polkusi läpi kauniiden maisemien ja suurien seikkailujen!

 

Halusimme valmiiden palvelukokonaisuuksien lisäksi luoda asiakkaillemme mahdollisuuden käynnistää vuosi 2018 hyvinkin yksilöllisesti - niin palveluiden kuin tuotteiden osalta.

POLKU-paketti on Sinulle, joka haluat hyvin yksilöllisesti suunnitellun palvelukokonaisuuden juuri Sinulle valittujen Frantsilan hoitotuotteiden kera. Se on myös tilanteeseen, jossa et ehkä tiedä mistä lähteä liikkeelle, ja mihin suuntaan kulkea, jolloin olemme apunasi suuntasi hahmottamisessa.

POLKU-pakettia toivoessa varataan aluksi keskusteluaikaa, ja käymme puhelimitse läpi Sinun tilanettasi ja toiveitasi. Keskustelun pohjalta suunnittelemme yhdessä Sinulle sopivan kokonaisuuden niin sisällöltään kuin laajuudeltaan. Kokonaisuuden hinta on edullisempi kuin palvelut erikseen ostettuna, ja alennus lasketaan loppusumman perusteella.

Paketti koostuu minimissään 3 eri palvelusta, josta kaksi voi olla myös laadukkaita Frantsilan luomuyrttitilan tuotetta puotimme valikoimasta.

Kaikki palvelumme listattuna ovat:

FYSIOTERAPIA
BBAT
PERINTEISEN KIINALAISEN LÄÄKETITEEN AKUPUNKTIO
FYTOTERAPIA (OPPILASTYÖ)
RENTOUTUSOHJAUS

sekä Frantsilan luomuyrttitilan tuotteet.

Olennainen osa toimintaamme on, että ajattelemme hyvinvointiasi laaja-alaisesti ja kokonaisvaltaisesti. Voimme keskustella asioista, jotka pohdituttavat sinua omaa hyvinvointiasi koskien, ja hakea ratkaisuja haasteisiin yhdessä. Autamme ilolla sinua polullasi eteenpäin!

Lisätietoja POLKU-paketista saat ottamalla meihin yhteyttä.
Kerromme mielellämme lisää!