Keskiviikkokurssi:
Voima virtaa -kehotyöskentelypaja

Voima virtaa

Keskiviikkoisin 12.9.-12.12.2018 klo 17:30-19:30

Mitä voimavaroja tunnistat itselläsi olevan?

Mikä estää niiden vapaan virtaamisen?

Miten voisit saada omat voimavarat käyttöösi?

Voima virtaa -kurssilla tutkimme omia voimavarojamme kehotyöskentelyn avulla. Harjoittelemme myös tunnistamaan ja kuuntelemaan omia tarpeitamme, ja ryhmän sisältö muotoutuukin osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Ryhmässä käytetään tanssi-liiketerapian ja mindfulness eli hyväksyvän, tietoisen läsnäolon menetelmiä. Näitä ovat muun muassa tanssi- ja liikeimprovisaatio, kehotietoisuus- ja tietoisuustaito- sekä rentoutusharjoitukset. Liikkeellisiä ja kehollisia kokemuksia käydään läpi myös keskustellen.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai osaamista tanssimisesta, koska oleellista on löytää ja vahvistaa jokaisen omaa tapaa tanssia ja ilmaista itseään. Myöskään fyysiset liikkumisen rajoitukset eivät ole este osallistumiselle, koska kukin liikkuu omalle keholleen sopivalla tavalla. Liikettä ei arvoteta hyväksi tai huonoksi vaan voit liikkua ilman suorituspaineita.

Tule kokeilemaan uudenlaista tapaa liikkua ja hoida samalla sekä kehoa että mieltä! Voit löytää uusia voimavaroja elämään sekä kokea iloa omasta kehosta ja vuorovaikutuksesta ryhmän kanssa!

 

Ryhmän kokoontuminen:

Ryhmä kokoontuu 12 kertaa keskiviikkoisin klo 17.30-19.30 ajalla 12.9. - 12.12. (ei 17.10. ja 5.12.) Ryhmä on suljettu, ja osallistujien toivotaan sitoutuvan koko prosessin ajaksi. Ryhmään otetaan enintään 10 osallistujaa. Voit tulla tutustumaan kurssiin esittelytyöpajoissa ennen kurssin alkua (ks. lisätiedot selaamalla alaspäin).

Ohjaajina toimivat tanssi-liiketerapeutti, psykologi Kaisa Tilli, sekä tanssi-liiketerapeutti, mindfullness-ohjaaja, sosionomi (AMK) ja TRE (Trauma Releasing Exercises)-ohjaaja Gila Heimonen.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Ilmoittaudu 5.9.2018 mennessä Gilalle p. 040 5423859, gilaheimonen@gmail.com tai Kaisalle 050 5143801 kaisa.tilli@polkuja.fi. Voit ottaa yhteyttä ja ilmoittautua myös alla olevan lomakkeen kautta! Samoja reittejä voit pyytää myös lisätietoa kurssista.

Hinta:

220 € sis. alv 10%. Maksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä.

Paikka:

Hyvinvointi ja kuntoutus Amida, os. Sammonkatu 8 A

 

Tutustuminen:

Sinulla on mahdollisuus tutustua Kaisan ja Gilan ohjaukseen ennen Voima virtaa -kurssin alkua!

Tutustuminen terapeuttiseen tanssiin:
Keskiviikkona 15.8.2018 klo 17:30-19:30

ILMAINEN, osana Hyvän Olon Ryhmäliikunnan maksutonta tutustumisviikkoa. Ilmoittaudu ennen esittelypajaa Gilalle tai Kaisalle, tai alla olevalla lomakkeella.

Esittelypaja Voima virtaa -kehotyöskentelypajaan
Keskiviikkona 29.8.2018 klo 17.30 – 19.30

Osallistumismaksu 10€. Maksu maksetaan käteisellä paikan päällä. Ilmoittaudu työpajaan 24.8. mennessä Gilalle tai Kaisalle, tai alla olevalla lomakkeella.

Esittelytyöpajaan osallistuminen ei edellytä kurssille osallistumista - mutta helpottaa sinua päätöksen teossa! 

Kurssin toteuttavat Kaisa Tilli ja Gila Heimonen yhteistyössä Hyvinvointi ja Kuntoutus Amidan kanssa.

Lämpimästi tervetuloa Voima virtaa -kurssille!

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Nimi: *
Nimi:
Puhelin: *
Puhelin:
Aiheeni: *