Akupunktio / Manuaalinen terapia

1 hoitokerta 55€
3 kerran sarjakortti 160€
5 kerran sarjakortti 260€
10 kerran sarjakortti 500€

Akupunktiosta ja manuaalisesta terapiasta apua kipuihin ja särkyihin sekä tuomaan tasapainoa kehon ja mielen toimintoihin! Akupunktiohoitajamme Antero Uimonen on käynyt fysiatrian ylilääkärin koulutuksen lisäksi 3,5 -vuotiset akupunktion ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen opinnot, ja tämän myötä hoitomahdollisuudet ovat hyvin kokonaisvaltaiset. Amidalla hyödynnämme akupunktion kaikkia mahdollisuuksia ihmisen toimintakyvyn ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Antero on erikoistunut lisäksi manuaaliseen terapiaan Osteopatiakoulu Atlaksen Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutuksessa.

Amidalla hyödynnämme akupunktion ja manuaalisen terapian kaikkia mahdollisuuksia ihmisen toimintakyvyn ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

 

Fytoterapia ja yrttihoidot

fytoterapia: 90 minUUTTIa 75€
Lempeä yrttihoito: 60 minuuttia 55€

Hoidot toteutetaan oppilastyönä.

Fytoterapian tavoitteena on edistää ja lisätä terveyttä sekä kehon ja mielen hyvinvointia, ja myös ennaltaehkäistä ja hoitaa erilaisia terveysongelmia muun hoidon tukena kasvien lääkinnällisiä ominaisuuksia hyödyntäen. Itse fytoterapeuttinen hoito voi vaihdella asiakkaasta ja hänen toiveistaan riippuen ihanasta rentouttavasta hemmotteluhoidosta aina spesifien terveyshaasteiden, kuten lievien ruoansulatusvaivojen, hoidon tukemiseen.

Fytoterapialla voidaan tukea mm...

 

Rentoutusohjaus

45 minuuttia: 50€
60 minuuttia: 65€
90 minuuttia: 85€

Rentousohjauksessa sallimme itsemme laskeutua, olla, antaa hengityksen kulkea niin kuin se sillä hetkellä kulkee. Pysähtyminen hengityksen äärelle rentouttaa kehoa ja mieltä. Tapaamisen alussa kirkastetaan omia kannattelevia voimavaroja ja etsitään piilossa olevia. Tullaan tietoiseksi omasta mielenmaisemasta, jossa on hyvä olla. Sillä hetkellä syntyvä tarina johdattaa mieltä ja kehoa vielä rennompaan tilaan, ikään kuin hakemaan sitä mitä ihminen tarvitsee. Ja ihminen tietää itse, mitä hän tarvitsee.

Rentoutusohjaus sopii sinulle, joka kaipaat työkaluja...

 

Tanssin yksilöohjaus

60 minuuttia 65€  •  90 minuuttia 85€

3 kerran sarjakortti -10% hinnasta
5 kerran sarjakortti -15% hinnasta
10  kerran sarjakortti -20% hinnasta

Tanssin yksilöohjaus on Sinulle, joka haluat tukea hyvinvointiasi tanssillisin keinoin ja saada yksilöllistä ohjausta. Räätälöimme tunnit toiveittesi mukaan! Voimme tehdä luovia improvisaatioharjoituksia, tanssimeditaatioharjoituksia, kehonhuoltoa tai harjoittaa ihan tanssitekniikkaa sekä tehdä koreografiaa. Halutessasi voit tulla myös yhdessä esimerkiksi ystäväsi kanssa!

Tanssin avulla voit tukea hyvinvointiasi hyvin monipuolisesti, esimerkiksi...

 

 

 

Ajanvaraus ja yhteydenotto

Voit varata aikasi ja pyytä lisätietoja palveluistamme klikkaamalla: