Hyvinvointi Amida

Hyvinvointia - Harmoniaa - Elinvoimaa

Tasapainoinen, hyvä sekä elinvoimainen olo ja hyvinvointi ovat elämämme suuria iloja ja voimavaroja. Lähtökohdistamme riippumatta, on aina mahdollista lisätä hyvinvointiamme ja vahvistaa  elämäniloamme - hyvin kokonaisvaltaisesti ja elämää laaja-alaisesti kattaen. Hyvinvointi Amida on matkaseuranasi, kun haluat löytää omalle polullesi ja kulkea matkaasi kevein askelin, löytää sisäiset voimavarasi ja elää omannäköistä elämää tasapainoisesti ja elinvoimaisena!

Hyvinvointipalveluidemme visio tiivistyy kolmeen sanaan: Hyvinvointia, Harmoniaa ja Elinvoimaa. Mitä ne meille kuvastavat?

treatment-1327811_1920.jpg

Hyvinvointia

Hyvinvointi ja terveys ovat elämän kantavia voimia - tämä korostuu erityisesti tilanteessa, jossa hyvinvointimme ja terveytemme syystä tai toisesta kärsii - oli kyse sairastumisesta,  vähitellen lisääntyvästä väsymyksestä/uupumuksesta, tai muusta tekijästä. Siksi hyvinvoinnin ylläpitäminen ja edistäminen - terveyden ylläpito ja sairauden ennaltaehkäisy - on hyvin tärkeää! Amidalla haluamme tukea hyvinvointiasi ja edistää terveyttäsi, jotta pysyt terveenä ja elinvoimaisena tulevaisuudessakin.

Hyvinvointiin sisältyy myös olennainen huomio hyvinvoinnin - ja elämän - kokonaisvaltaisuudesta. Kehomme, mielemme, henkemme, sosiaaliset suhteet ja muut ympäristötekijät ovat niin hyvinvointimme osa-alueita, kuin myös yhteydessä toisiinsa. Hyvinvoinnin kokonaisvaltainen huomioiminen on toimintamme kulmakivi, ja siksi palveluillamme on mahdollista saada aikaan laaja-alaisia muutoksia elämään.

meditation-2262835_1920.jpg

Harmoniaa

Hyvinvointi ilmenee parhaimmillaan tasapainona - harmoniana. Niin kehossamme, mielessämme kuin ihmissuhteissamme voidaan ajatella tapahtuvan pientä aaltoliikettä eri vastavoimien välillä. Kun vastavoimat ovat tasapainossa keskenään, vallitsee rauha ja harmonia - toisin sanoen tila, jossa on hyvä olla. Tasapainon vaaliminen elämän kaikilla osa-alueilla onkin hyvin tärkeää hyvinvointimme vuoksi - kultainen keskitie ei ole lainkaan turha sanonta.

Amidalla harmonia ja tasapaino nähdään hyvinvoinnin tärkeänä indikaattorina - siksi tuemme tasapainon löytymistä elämääsi niin palveluidemme, kuin kokonaistilanteesi hahmottamisen kautta. Etsimme yhdessä ratkaisuja, miten saada elämäsi vastavoimat tasapainoon ja harmoniaan keskenään!

person-2471177_1920.jpg

Elinvoimaa

Elinvoima tarkoittaa meille sitä, että Sinulla on energiaa ja voimavaroja toteuttaa niitä asioita, joista nautit ja jotka tuottavat iloa niin Sinulle itsellesi, kuin kaikelle Sinua ympäröivälle. Elinvoimaisena haluat parasta itsellesi ja muille, ja viet uudistavaa energiaa sinne missä kuljetkin.

Elinvoimaa voi vahvistaa monin keinoin. Ravitsemuksen ja kehon luonnollisen puhdistumisen myötä fyysinen - ja sitä kautta psyykkinen ja henkinenkin - väsymys väistyvät. Läsnäolo ja itsensä kuunteleminen auttavat tekemään oikeita, hyvinvointia tukevia ratkaisuja. Levon ja aktiivisuuden tasapaino - palautuminen ja lääkitsevä liike - tekee hyvää kokonaisvaltaisesti. Hyvät arvovalinnat vapauttavat esimerkiksikuluttavasta suorittamisesta.

Tässä kaikessa olemme Amidalla palveluinemme tukemassa!


 

Hyvinvointipalvelumme

Hyvinvointipalvelumme ovat tukenasi oman polkusi varrella: tukemassa ja lisäämässä hyvinvointiasi helpottaen elämää hankaloittavia oireita, mutta myös vaikuttamassa niiden alkusyihin. Näin elinvoimasi lisääntyy ja Sinun on helpompi päästä henkilökohtaisessa kasvussasi eteenpäin. Elää elämääsi niin, että koet itsesi elinvoimaiseksi, tasapainoiseksi ja valoisaksi. Tätä kautta tuet myös monien sairauksien ennaltaehkäisyä!

Hyvinvointipalveluitamme ovat:

AKUPUNKTIO  |  FYTOTERAPIA JA YRTTIHOIDOT  |  RENTOUTUSOHJAUS  |  TANSSIN YKSILÖOHJAUS


Palveluidemme avulla voit mm. hoitaa ruoansulatusvaivoja, lievittää stressiä ja uniongelmia, vahvistaa itseäsi yleisesti niin, että elämän haasteet on helpommin kohdattavissa, sekä tukea rentoutumista ja palautumista, jotta ajatusten väliin jää enemmän tilaa - tämä auttaa lisämään tasapainoa kaikialle elämään

Hyvinvointipalvelut ovat myös muun hoidon/kuntoutuksen tukihoitona kohottamalla yleistä virkeyttä sekä yleiskuntoa. Lue lisää hyvinvointipalveluistamme klikkaamalla alla olevaa painiketta - ja kysy suoraan meiltä kaikista mahdollisuuksista juuri Sinun yksilölliseen tilanteeseesi liittyen!


 

Hyvän Olon Ryhmäliikunta

Haluatko tukea niin fyysistä, psyykkistä kuin henkistäkin hyvinvointiasi - liikkeen iloa unohtumatta? Haluatko aikaa vain itsellesi ja syventyä sisimpääsi - ja jakaa kokemuksia yhteisestikin? Tervetuloa liikkumaan kanssamme, kun toiveenasi on löytää syvempi yhteys itseesi, huoltaa kehoasi - ja saada hymy huulillesi! 

Keväällä 2018 Hyvän Olon Ryhmäliikuntatunteja ovat:

TANSSIMEDITAATIO  |  TANSSI-IMPROVISAATIO  |  ILOA TANSSISTA 


 

Eväitä Elämälle - Hyvinvointiluennot

Järjestämme kuukausittain tapahtumia, joista saat eväitä elämääsi omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeaksesi! Luentomme kulkevatkin nimellä EVÄITÄ ELÄMÄLLE -HYVINVOINTILUENNOT. Lisäksi järjestämme WORKSHOPEJA, eli työpajoja, sekä KURSSEJA eri teemojen ympärille. Lisäksi meillä on ilo saada myös KUTSUVIERAITA luennoimmaan Amidalle! Lisätiedot tapahtumista julkaistaan aina hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Tutustu mielenkiintoisiin tapahtumiimme ja varaa paikkasi!


 

Puotimme luonnolliset hoitotuotteet

Toimitilassamme on pieni yrttipuoti, josta voit ostaa itsehoitotuotteita: yrttiuutteita, yrttiteetä, luonnollisia lisäravinteita sekä luomulaatuista luonnonkosmetiikkaa hoitotuotteiden muodossa. Opastamme Sinulle sopivien tuotteiden äärelle, ja annamme Sinulle myös lahjavinkit läheistesi iloksi sekä hyvinvoinnin tueksi


 

Lukemista hyvinvoinnin tueksi

Kirjoitamme sivuillemme työmme lomassa artikkeleita, jotka antavat inspiraatiota ja hyviä vinkkejä hyvinvointisi tueksi! Avaamme kirjoituksissa myös palveluidemme taustoja, jotta saat syventävää tietoa niistäkin.