Henkilökunta

Antero

Antero Uimonen

Fysioterapeutti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti 

Antero Uimonen on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2011, ja työskennellyt fysioterapeuttina valmistumisestaan lähtien. Antero on innostunut tutkimaan ihmisen ja elämän kokonaisvaltaisuutta ja fysioterapeutiksi valmistumistuttuaan hän on ollut kiinnostunut siitä, kuinka kokonaisvaltaisuus ilmenee terveydessä ja kuntoutuksessa.

Uransa aikana Antero on päässyt työskentelemään monipuolisesti eri potilasryhmien parissa ja on siten kehittänyt monipuolisesti käytännön osaamistaan. Suurimpana innostuksen kohteena ovat olleet neurologinen ja muu toimintakyvyn palauttamiseen ja hyvään arkeen tähtäävä kuntoutus sekä psykofyysinen fysioterapia kehon ja mielen yhteyttä sekä mielen/tietoisuustaitojenvoimaa huomioivana lähestymistapana.

Antero omaa monipuolisen ammattitaidon. Hän on erikoistunut akupunktiohoitoihin 3,5-vuotisilla perinteisen kiinalaisenlääketieteen ja akupunktion opinnoilla sekä aku- ja triggerpiste-kurssilla. Hän on opiskellut psykofyysisen fysioterapian täydennykoulutuksen sekö osallistunut erikoisalan seminaareihin ja työpajoihin. Neurologiseen fysioterapiaan hän on erikoistunut Bobath-konseptin perus - ja jatkokurssilla. Lisäksi Antero on täydentänyt osaamistaan Osteopatiakoulu Atlaksen manuaalisen taitojen erikoistumiskoulutuksessa. Muita suoritettuja koulutuksia ovat mm. Mindfulness Based Stress Reduction-kurssi, lihaskalvo- ja venytyshieronnan kurssi, GAS-tavoitteenasettelu sekä kursseja allasterapiaan ja kinesioteippaukseen liittyen.

Anterolla on suuri halu kehittyä ammatissaan ja ihmisenä. Hän suhtautuu elämään avoimen optimistisesti, mikä heijastuu myös työhön uskona hyvään, uskona muutokseen. Moniammatillisuus on ollut vahvasti läsnä Anteron työhistoriassa, mikä on vahvistanut ajatusta yhteistyön voimasta kuntoutuksessa. Antero haluaakin olla edistämässä myös avoimuutta eri ammattialojen ja menetelmien yhteistyössä. Eivätkä kuntoutuksen mahdollisuudet eivät ole enää pelkää uskoa, sillä niin käytäntö ja tiede todistavat jatkuvasti, mikä potentiaali meissä ihmisissä on!

Annina

Annina Uimonen

Tanssinohjaaja, fytoterapeuttiopiskelija

Anninalla on pitkä, monipuolinen tanssitausta ja opetuskokemustakin on kertynyt jo yli kymmenen vuoden ajalta. Hän on opiskellut Jyväskylän yliopistossa kasvatustiedettä ja draamakasvatusta sekä Taidekorkeakoulun tanssipedagogiikan perusopinnot. Tällä hetkellä hän  opiskelee fytoterapiaa Frantsilan luomuyrttitilalla, ja toteuttaa Amidalla fytoterapeuttisia hoitoja oppilastyönä.

Henkinen kasvu, kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä  tietoisuustaidot ovat Anninaa sydäntä lähellä. Vuosien varrella hän on kehittänyt itseään monipuolisesti mm. meditaation ja itsetutkiskelun, omaehtoisen opiskelun, ja erilaisten koulutusten myötä. Myös perheen kaksostyttäret sekä kotiäitiys - Elämä kokonaisuudessaan - ovat olleet suurina opettajina matkan varrella. Näiden kokemusten, sekä niiden kautta syntyneiden oivallusten myötä ovat syntyneet myös Anninan ohjaamat Hyvän Olon Tanssitunnit, ja oppimastaan hän ammentaa myös luennoitsijana Amidan hyvinvointiluennoilla.

Annina toivookin, että saa kanavoitua kaiken oppimansa ja kokemansa saavansa asiakkaan - ja maailman - kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi, avoimen läsnäolevan kohtaamisen kautta. Avoimesti hän kohtaa myös elämänsä, sillä niin voi oppia aina uutta ja kasvaa sieluna aina hieman enemmän.

Päivi

Päivi Ahonen

Fysioterapeutti, BBAT- ja rentoutusohjaaja

Päivi on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1982, ja työskennellyt vuodesta 1984 Keski-Suomen sairaanhoitopiirillä. Vuodesta 2015 hän on tehnyt töitä myös yrittäjänä, ja toimii nyt Amidalla ammatinharjoittajana.

Päivillä on pitkäaikaista työkokemusta aikusneurologisesta fysioterapiasta, johon hän on käynyt ammatillisia täydennyskoulutuksina mm. Bobath-konseptin peruskurssin, sanattoman ohjauksen koulutuksia sekä F.O.T.T Facial Oral Track Therapy- koulutuksen. Viime vuosina hän on erikoistunut enenevissä määrin myös psykofyysiseen fysioterapiaan, ja käynyt siihen liittyen ammatilliset erikoisopinnot, kouluttautunut hengitysohjaajaksi, osallistunut alan seminaareihin ja valmistuu keväällä 2018 Basic Body Awareness Terapeutiksi (BBAT). Lisäksi Päivi on käynyt Ratkaisukeskeisen Neuropsykiatrisen valmentajan opinnot ja perehtynyt NLP-menetelmään ja on Licensed Master Practitioner of NLP.

Päivi kokee edellä mainittujen koulutusten - yhdistettynä henkilökohtaiseen työskentelyyn oman ajatusmaailman ja kehon kanssa - antavan työhön ymmärrystä ja syvyyttä. Omaa hyvinvointiaan Päivi pitää yllä mm. Aleksanteritekniikan yksityistunneilla, joilla hän on käynyt vuodesta 2001 saakka. Hän sanookin, että toiselle voi antaa vain sen verran minkä on itse kokenut ja saanut.